miercuri, 25 aprilie 2012

Valoarea increderii personale,INCREDEREA IN TINE INSUTI!

 

Cea mai importanta trasatura de personalitate, cea mai atragatoare,una din componentele esentiale ale "charismei"

           "Exista omul care crede ca           poate si omul care crede ca           nu poate.Ambii au dreptate"

Dintre toate trasaturile de personalitate,increderea in sine este una dintre cele mai pretuite,iar la cei care o poseda e doar o problema de timp inainte sa aiba ce isi doresc de la viata,iar oamenii sunt atrasi de acesti oameni ca un magnet.

Era o vreme cand increderea in fortele mele era la pamant atunci cand aveam cea mai mare nevoie de ea. Nu aveam prieten,sprijin,iubire,afectiune,sex.Era dureros pentru ca totul se invartea ca un cerc vicios. Eu nu aveam deloc incredere in mine iar oamenii ma tratau asa cum ma tratam si eu pe mine.Si asta imi confirma ca nu sunt bun de nimic si imi scadea si mai mult increderea in mine si tot asa.

Pana cand am decis sa rup acest cerc vicios.Pasii pe care i-am urmat..ii vei avea detaliati in Capitolul asta "Increderea de sine"precum si pasi foarte usori de actiune pe care sa ii urmezi la randul tau.
Fara incredere in tine nu o sa ai parte de sex,relatii care sa iti ofere satisfactie,iubire,bani,statut social.Mai e nevoie sa zic mai mult? :)

Asadar,sa lucram la increderea in sine,care vine din interior,pentru ca,odata ce o ai,nu ti-o poate lua nimeni si vei devenii o persoana puternica :)

Din pacate,increderea in sine nu vine cat pocnesti din degete.Ea vine atunci cand faci de cateva ori un lucru,esuezi,apoi inveti,apoi faci acel lucru din ce in ce mai bine,apoi iti dai seama ca e usor si e aproape ca si mersul pe jos :) Atunci ai incredere in tine ca poti sa faci acel lucru.
Cand te ridici dimineata din pat,nu ai temeri ca nu vei reusii sa stai in picioare(decat daca ai tras o betie crunta cu o noapte inainte). Ai stat de atatea ori in picioare,incat nici nu te mai gandesti la asta.


Increderea deplina in fortele tale,in orice domeniu vrei tu,vei avea dupa ce vei reusii sa faci acel"ceva" de cateva ori,vei invata din esecuri,si acel lucru va devenii ceva automat,la care nici nu te mai gandesti :)
EU NU POT SA FAC ASTA PENTRU TINE...DAR POT SA INLATUR OBSTACOLELE DIN CALEA TA. Daca nu rezolvi ce este in interiorul tau,nimic nu va functiona pentru tine si atat de distrus vei fi de esecuri,incat vei crede ca nu meriti,ca ceva nu e in regula cu tine,ca n-ai noroc in viata...si alte tampenii din astea :)
Poti sa faci orice,daca faci cum trebuie.Trebuie sa respecti ordinea,apoi orice tehnica va merge.

EXEMPLU:

Iti place de o anumita persoana. Vrei sa mergi sa vorbesti cu acea persoana. Insa nu ai deloc incredere  in tine si propria ta minte te saboteaza. Iti vin ganduri ca "Sigur ma va respinge" sau "O sa ma fac de ras" si inainte sa actionezi in vreun fel esti deja invins.Ai pierdut lupta dinainte de a incepe si asa se intampla in orice aspect al vietii.Rezultatul este o viata foarte saraca pentru ca orice lucru deosebit pe care ai ocazia sa il faci este ucis din fasha din cauza lipsei de incredere in tine.

CONCLUZIE:

Nu poti face nici un pas in lume fara sa ai grija de interiorul tau.Mintea si sufletul tau fac diferenta in lume,dintre oamenii de succes si ratati.       Da-mi voie sa te anunt,ca la ora asta, 98% din oameni nu au ce-si doresc,pentru ca nu se ocupa de interiorul lor.Vad ca altii au reusit si apoi vor si ei sa reuseasca,dar sunt prea superficiali ca sa se uite sa vada care este adevarata cauza a succesului lor.
Oamenii care au succes,au mintea pregatita pentru asta.Un om cu interiorul rezolvat,poate sa piarda tot ce are si,intr-o perioada foarte scurta,sa faca totul la loc,pentru ca el nu si-a pierdut bogatia niciodata.A pierdut doar banii si bunurile materiale.
Un om cu mintea saraca,va avea bani doar daca castiga la loto,si statistica arata ca 80% din cei care castiga la loto pierd banii in cinci ani,pentru ca ei oricum sunt saraci si revin la starea lor naturala.Banii ii iau altii,cei cu mintea pregatita.

Prima oara,trebuie sa crezi in TINE.Uita scuzele,uita cand altii iti spun ca nu poti realiza ceva si uita esecurile,tine minte DOAR LECTIILE PE CARE LE-AI INVATAT.

Unii spun ca daca ai bani,e normal sa ai incredere in tine.Daca ar fi asa,nu ar exista oameni care n-au avut NIMIC,iar apoi au avut totul.Cei care obtin usor ceva,pierd usor,cei care au succes cu adevarat, sunt cei care dureaza,pentru ca au avut inainte ceea ce trebuia.... INCREDEREA IN SINE!!!
SA CREZI CA VEI REUSII INAINTE SA REUSESTI :) SA FI CONVINS DE ASTA FARA UMBRA DE INDOIALA.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu