marți, 24 aprilie 2012

Scopul vietii noastre pe acest pamant


Tu nu ai venit pe această planetă pentru a produce ceva cu ajutorul trupului tău. Tu ai venit pe această planetă pentru a produce ceva cu ajutorul sufletului tău. Trupul tău este, pur şi simplu, instrumentul sufletului tău. Mintea ta este puterea care-ţi face corpul să funcţioneze. Deci, în cazul ăsta, ai o maşinărie de forţă folosită pentru a crea dorinţa sufletului.

Funcţia sufletului este să indice ce dorinţe are - şi nu să le impună. Funcţia minţii este să aleagă dintre mai multe alternative. Funcţia trupului este să pună în aplicare această alegere.

Si totusi foarte multi oameni prefera sa lucreze in stres, ura, tristete, dezamagire, dusmanie, desii le distrug corpul, care mai apoi cand isi primesc "salariul",il folosesc pentru a vindeca acele rani provocate de acele stari negative pe care le simte zilnic in timp ce lucreaza. Oamenii lucreaza pentru ceea ce isi doresc.Dar nu stiu cat de multi realizeaza ca A DORI este o preferinta,nu o NECESITATE. Cand nu capata ceea ce isi doresc,oamenii devin maniosi.Va dau cateva exemple,sa va arat ca A DORI este o preferinta,NU o necesitate. 

Exemplu:
1. Nu devenim maniosi cand cineva nu este iubitor,pentru ca nu avem nevoie de iubirea acelor persoane.(Doar cand nu avem iubire din partea persoanei pe care O DORIM(preferinta) 
2.Nu devenim maniosi cand cineva nu este amabil,pentru ca nu avem nevoie de amabilitatea acelor persoane
3.Nu devenim maniosi cand cineva ne critica,pentru ca nu ne intereseaza parerea acelor persoane(Doar cand ne critica persoanele "preferate' sau care nu vrem sa le pierdem din viata noastra)

Multi oameni fac tot ce pot pentru CORPUL LOR,nu pentru SUFLETUL lor. Corpul se uzeaza, imbunatateste-l cat vrei,nu va dura o vesnicie. Scopul Sufletului este EVOLUTIA! Sufletului nu ii pasa de ceea ce faci,ci doar ce ceea ce ESTI TU atunci cand faci ceva.CORPUL SIMTE emotiile, SUFLETUL le creeaza.
Ar fi simplu sa dobandim bucurie,iubire, si orice altceva ne dorim in viata noastra,daca am inceta sa ne mai mintim pe noi insine ca suntem bine asa cum suntem,si sa incepem sa indraznim mai mult,sa alegem un tel in viata pentru care sa luptam. Alfel,ne trezim in fiecare dimineata,lucram toata ziua,facem 1000 de lucruri odata si totusi cand mergem seara la somn suntem tristi,si ne simtim ca si cum nu am facut nimic interesant pe parcursul acelei zile.Si asta pentru ca nu stim incotro ne indreptam. Am invatat si eu acest lucru,ca e important sa ai acel "De ce?" sa te trezesti dimineata.Daca ai un vis,un tel pentru care lupti in viata,vei stii CE urmeaza sa faci,si DE CE urmeaza sa faci acele lucruri.Sau poti in continuare sa faci in fiecare zi aceleasi lucruri dar nici tu nu stii de ce le mai faci,si sa iti dai seama in fiecare seara ca nu ai facut nimic PENTRU TINE! Strangi bani,faci sport, mananci sanatos,dar....DE CE faci toate astea? UNDE vrei sa ajungi? 


“Sansele tale de a obtine succesul sunt direct proportionale cu nivelul de plăcere pe care îl obtii din ceea ce faci. Dacă faci o munca pe care o urasti, recunoaste imediat acest lucru Si renunta.”

Nu vei reusii niciodata sa faci performante pe o NON-CALITATE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu